Egy életre szóló magyar fenyőbútorok, matracok
nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat három szintes üzletünkben.

Cégbemutatkozás

Cégünk az EDETTO Kft 1993-ban alakult családi vállalkozásként kezdett bútor kiskereskedelemmel foglalkozni. Az első pár évben a Zsolnay Vilmos úton, Pécsett szinte elsőként, kezdtünk fenyőbútorokat forgalmazni.

1995-ben költöztünk be a belvárosba, a jelenlegi Rákóczi úti üzletünkbe, ami a Zsolnay szobor mellett található, ahol három szinten tudjuk bemutatni kínálatunk java részét. A teljes kínálatunk a termékek sokfélesége miatt honlapunkon tekinthető meg.

Bár jobbára fenyő bútorokat forgalmazunk, választékunkban a kárpitos és bőrgarnitúrák mellett matracok sokaságán keresztül kiegészítők is megtalálhatóak. Természetesen a szövetek és az anyagok sokrétűségét a boltban megtekinthetik, megtapinthatják.

Gyártóink termékei közül igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb minőségű, árfekvésű és stílusú bútorokat megtalálni, amihez képzett szakemberek biztosítják a segítséget üzletünkben.

Szállítóink között olyan nagy múltú , megbízható cégek is jelen vannak , mint pl: CARDO, Billerbeck, BEST DREAM, ETSBERGER, MÖBELSTAR, Horváth Bútor, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Cégünk több mint 25 éves múltja garanciát biztosít az Ön számára, hogy a termékeinkben a vevők nem csalódnak. Éppen ebből kifolyólag sok visszatérő arccal találkozunk, akik évek múltán visszalátogatnak hozzánk, hogy a meglevő bútoraikhoz újakat vásároljanak, vagy esetleges generációs fejlődést hidaljanak át.

Reméljük Önt is mielőbb vevőink között tudhatjuk.

Várjuk szeretettel , illetve böngéssze honlapunkat élvezettel. Ha bármilyen információra szüksége van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére:

Tel: +36-72/324-240

e-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

facebook.com: Edetto Bútor

Vagy ha megtalálta amit keresett, illetve felkeltettük érdeklődését, akkor várjuk személyesen a boltban.

7623, Pécs Rákóczi út 28.

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-17:00

Sz: 9:00-13:00

V: Zárva

Üdvözlettel:

EDETTO csapat