Rólunk

Év Tapasztalat
0
Szintes Üzlet
0
Bútor
0 +
Beszállító
0

Cégünk EDETTO 1993-ban alakult családi vállalkozásként kezdett bútor kiskereskedelemmel foglalkozni. Az első pár évben a Zsolnay Vilmos úton, Pécsett szinte elsőként, kezdtünk fenyőbútorokat forgalmazni.

1995-ben költöztünk be a belvárosba, a jelenlegi Rákóczi úti üzletünkbe, ami a Zsolnay szobor mellett található, ahol három szinten tudjuk bemutatni kínálatunk egy részét. A teljes kínálatunk a termékek sokfélesége miatt honlapunkon tekinthető meg.

Bár jobbára fenyő bútorokat forgalmazunk, választékunkban a kárpitos garnitúrák mellett matracok sokaságán keresztül kiegészítők is megtalálhatóak. Természetesen a szövetek és az anyagok sokrétűségét a boltban megtekinthetik, megtapinthatják.
Edetto - Fenyőbútor és Matrac Pécs

25 Éves tapasztalat

Minőségi termékek, elérhető áron

Cégünk több mint 25 éves múltja garanciát biztosít az Ön számára, hogy a termékeinkben a vevők nem csalódnak. Éppen ebből kifolyólag sok visszatérő vásárlóval találkozunk, akik évek múltán visszalátogatnak hozzánk, hogy a meglevő bútoraikhoz újakat vásároljanak, vagy esetleges generációs fejlődést hidaljanak át.

Szállítóink között olyan nagy múltú, megbízható cégek is jelen vannak, mint pl: CARDO, BEST DREAM, ETSBERGER, MÖBELSTAR, Horváth Bútor, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Gyártóink termékei közül igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb minőségű, árfekvésű és stílusú bútorokat megtalálni, amihez képzett szakemberek biztosítják a segítséget üzletünkben.

Üzletünk

Edetto - Fenyőbútor és Matrac

Reméljük Önt is mielőbb vevőink között tudhatjuk! Várjuk szeretettel, illetve böngéssze honlapunkat élvezettel.